ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Δεν θα ήθελα να το ξανασυζητήσουμε αυτό, το έχω αφήσει πίσω μου»

0

"Αντιμετώπισα κάποια παλιά παιδικά τραύματα πρόσωπο με πρόσωπο και από αυτό βγαίνεις πιο γαλήνιος μετά" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώρη Βαζαίο και μίλησε για τον ρόλο του Κώστα στον Σασμό και πόσο τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα δικά του τραύματα και τον λόγο που ξεκίνησε τη ψυχοθεραπεία.

Ο ρόλος του Κώστα στον «Σασμό» σας είχε δυσκολέψει επειδή είχατε βιώσει κι εσείς με την οικογένειά σας δύσκολες στιγμές;

Υπήρξα σε μία οικογένεια που ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα. Ο ρόλος με δυσκόλεψε πολύ, επειδή ήταν ένας βίαιος ρόλος. Έκανα πολλές πρόβες, ήθελε ειδική τεχνική και μπορώ να πω ότι κολύμπησα σε βαθιά νερά. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ο ρόλος αυτός λειτούργησε ως κάθαρση για μένα. Αντιμετώπισα κάποια παλιά παιδικά τραύματα πρόσωπο με πρόσωπο και από αυτό βγαίνεις πιο γαλήνιος μετά.

Άρα όλο αυτό για εσάς λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία;

Ναι βεβαίως.

Τα παιδικά τραύματα που αναφέρετε, έχουν να κάνουν με τη σχέση σας με τον πατέρα σας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να το ξανασυζητήσουμε αυτό. Το είχα αναφέρει σε μία συνέντευξή μου και το έχω αφήσει πίσω μου.

Κάνετε πάνω από δέκα χρόνια ψυχοθεραπεία, είναι κάτι που σας έχει βοηθήσει;

Πάρα πολύ! Είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το κάνει κάποιος δώρο στον εαυτό του. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στη δουλειά μου. Να μπορώ να παίζω ελεύθερα και απενοχοποιημένα. Να μπορώ να χαίρομαι πάνω στη σκηνή. Για εμένα είναι ένα ταξίδι ζωής η ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να βρω τις ισορροπίες μου σαν άνθρωπος, τα αισθήματά μου και τον εαυτό μου. Χαίρομαι γιατί όσο περνάει ο καιρός, παύει να είναι ταμπού το θέμα της ψυχανάλυσης.

Συνέβη κάτι στη ζωή σας που σας έσπρωξε στον ψυχοθεραπευτή;

Μου συνέβησαν ψυχοσωματικά πράγματα που με έκαναν να καταλάβω ότι χρειάζεται να κάνω ψυχανάλυση. Ότι έχω ανάγκη από μία βοήθεια.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ