ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Παραιτήθηκα από το θέατρο μετά από τα λόγια που μου είπε ο Θάνος Ασκητής»

0

"Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρω τον εαυτό μου και έτσι μπήκε σφήνα στη ζωή μου η σύζυγος μου" ομολογεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το απόγευμα της Κυριακής, όταν και συνάντησε την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως μια κουβέντα που δέχθηκε παλαιότερα από τον Θάνο Ασκητή στάθηκε ικανή να τον κάνει να αλλάξει άρδην ρότα στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως «ο Θάνος Ασκητής μού είχε πει το εξής, το πάλαι ποτέ σε μια εκπομπή στο MEGA, τότε που ήταν στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ ήμασταν πολλοί ηθοποιοί εκεί όπως η Κατερίνα Γερονικολού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Κώστας Βουτσάς και μιλάγαμε για τις Ευρωεκλογές. «Έλα εδώ μικρέ, κάνεις λάθος! Ειδικά εσύ, που το παίζεις γυναικάς, θα κάνεις σχέση έστω και για έναν μήνα! Πρέπει να αγαπάς το εμείς και να είσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά» μου είπε».

«Φεύγω λοιπόν από την Μεσογείων, πιάνω την Αλεξάνδρας, φτάνω στην Πατησίων και την περνάω, φτάνω στη Λεωφόρο Ηρακλείου και καταλήγω στον Περισσό όπου και έμενα τότε. Περπάταγα μιάμιση, δυο ώρες και σκεφτόμουν «γιατί να μου μιλήσει τώρα εμένα ο Θάνος Ασκητής;». Παραιτούμαι από το θέατρο, έτσι, για να βρω τον εαυτό μου και αρχίζω και γράφω τα πρώτα κείμενα για το βιβλίο της ζωής μου».

«Γνωρίζομαι με την αδελφή μου που μου στέλνει κάποια γράμματα εκείνη την εποχή, κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι που νοίκιαζα, το βάφω κυρίως γιατί σέβομαι τον εαυτό μου. Έτσι αρχίζω να βγαίνω με τους συναδέλφους μου, πάμε από εδώ και από εκεί και κάτι με έτρωγε! «Πρέπει να βρω τον εαυτό μου» σκεφτόμουν, άρχισα να διαβάζω και έτσι μπήκε σφήνα στη ζωή μου η σύζυγος μου, η Κατερίνα» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ