ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Παναγιώτα Βλαντή για την κατάψυξη ωαρίων: «Το είπα στην ανιψιά μου και το έκανε κι εκείνη»

0

"Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία. Το λέω σε νέα κορίτσια".

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία έχει προχωρήσει καθώς και για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας μιλά η Παναγιώτα Βλαντή. Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, αναφερόμενη σε όσα είχε μοιραστεί η ίδια πρόσφατα γύρω από την επιθυμία της να αποκτήσει οικογένεια.

«Είναι σημαντικό να έχεις φροντίσει κάποια πράγματα σε νεαρή ηλικία και το λέω συνέχεια αυτό και θα το λέω. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία», δηλώνει η Παναγιώτα Βλαντή.

«Στην ανιψιά μου, που είναι σε κατάλληλη ηλικία, το έχω πει και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων. Το λέω σε νέα κορίτσια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Τώρα θα δούμε από δω και πέρα. Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, όπως τα έχεις υπολογίσει», εξομολογείται η ηθοποιός.

Έχεις αναφέρει επίσης ότι θα σκεφτόσουν και την υιοθεσία…

«Ενδεχομένως θα μπορούσα να το σκεφτώ και να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο διαδικαστικά. Μπορεί τα πράγματα να έχουν καλυτερεύσει αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλο πρόβλημα», απαντά η Παναγιώτα Βλαντή.

«Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πριν από εμάς και εμείς. Ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα», καταλήγει επί του θέματος η ηθοποιός.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ