ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ήμασταν 3 ηθοποιοί και παίζαμε για 4 θεατές, δεν είχαμε λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο»

0

"Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό, δεν είναι πλέον αμήχανο. Η μαμά μου με λέει ξινό".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα 20 χρόνια που κλείνει φέτος στον χώρο της υποκριτικής, τις δύσκολες και εύκολες στιγμές που πέρασε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις με τη μητέρα του και επίσης ηθοποιό, Μαρία Τζομπανάκη.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο την εποχή της κρίσης, θυμάμαι τα εισιτήρια στα απλά 300άρια θέατρα να είναι 5-6 ευρώ επάνω από τις τιμές που είναι τώρα, 20 χρόνια μετά. Αυτές οι τιμές των εισιτηρίων δεν γύρισαν ποτέ πίσω», δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Έχει τύχει να είμαι σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, «έσκιζαν», είχαμε capital controls και δεν πληρωνόμασταν. Δεν είχαμε καν λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο. Τα έχουμε ζήσει όλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα», περιγράφει αμέσως μετά ο ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό, δεν είναι πλέον αμήχανο. Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια λόγω της κούρασης. Είναι ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Η μαμά μου με λέει ξινό. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει», απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Όταν έφυγε στην Αμερική και μεσολάβησαν και οι καραντίνες, κάναμε να βρεθούμε έναν με ενάμιση χρόνο με τη μητέρα μου», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Ορφέας Αυγουστίδης.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ