ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μάκης Δελαπόρτας: Η αποκάλυψη για το πανάκριβο άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη – «Αυτό φορούσε μέχρι το τέλος»

0

"Τη λέει τη μάρκα στη σκηνή εκείνης της ταινίας", αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στο εορταστικό «Πρωίαν σε Είδον» βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιών και βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις σχέσεις του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα μικρό της μυστικό… ομορφιάς.

«Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι», περιγράφει ο Μάκης Δελαπόρτας στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου «τι ωραία που μυρίζετε», εκείνη του απαντά: «Ναι, είναι το τάδε». Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.

Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν «έφυγε», πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εγώ τον σταυρό μου τον κάνω για να μου συμβαίνουν τα καλά. Τον έχω ως σύμβολο του καλού, πέρα από τα θρησκευτικά μου πιστεύω. Όταν περνάω από εκκλησία ή πριν βγω επάνω στη σκηνή, κάνω πάντα τον σταυρό μου», παραδέχεται αμέσως μετά ο Μάκης Δελαπόρτας.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ