ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Νίκος Ζερβός: «Αχταρμάς το Ζάρι της Σάττι! Φτηνιάρικη ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής»

0

"Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά αλλά... επειδή στην Euroision το κιτς περνάει και μπορεί να σκίσει ως κιτς" ομολογεί ο Νίκος Ζερβός.

Ο Νίκος Ζερβός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα , το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σκηνοθέτης κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision, το «Ζάρι» με την Μαρίνα Σάττι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζερβός δήλωσε πως «η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κορίτσι. Με αυτό το τραγούδι όμως εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής! Ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα».

«Αν ρωτήσετε όμως εμένα, δεν μ’ αρέσει. Την βρίσκω λίγο φτηνιάρικη την ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής σε ένα. Και το κλιπ επίσης το βρήκα… Τι να σας πω τώρα; Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι, ας πούμε; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα! Το βρήκα λίγο γελοίο δηλαδή».

«Αν όμως η Ελλάδα θέλει να πλασαριστεί έτσι, ας πλασαριστεί έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά αλλά αφήνω μια μικρή επιφύλαξη, επειδή στην Euroision το κιτς περνάει και μπορεί να σκίσει ως κιτς » συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Ζερβός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ