ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Οι κόρες μου έχουν πει άβολα και έχουν κάνει άβολα πράγματα»

0

"Έχω εκφράσει την αμηχανία μου και έχουν καταλάβει ότι... αυτό ήταν μάλλον πάρα πολύ για τον μπαμπά και πρέπει να το περιορίσουμε λίγο" ομολογεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συνάντησε την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυο του κόρες και τις στιγμές που εκείνες τον έχουν φέρει σε ιδιαίτερα άβολη θέση.

Ειδικότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω αγαπημένο τραγούδι από τις Σκιαδαρέσες και τώρα προσπαθώ να φτιάξω το Τοπ 10, τους το υποσχέθηκα. Αυτή τη στιγμή το αγαπημένο μου είναι το «Αμφιβάλλω» αλλά αλλάζουν αυτά. Έχω πάθει μεγάλο κόλλημα, δηλαδή με ταλαιπωρούν, ξαπλώνω το βράδυ και τραγουδάω τα τραγούδια τους και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μου έχουν κολλήσει κάποιοι στίχοι και με βασανίζουν τη νύχτα! Δηλαδή δεν το θέλω, λέω «σταμάτα, μην το τραγουδάς άλλο για να κοιμηθείς» αλλά με έχει στοιχειώσει».

«Συζητάμε μαζί και θα μου πουν διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω, βέβαια, εάν μου τα εμπιστεύονται όλα, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν μου τα εμπιστεύονται αλλά γενικά συζητάμε. Και μου έχουν πει άβολα πράγματα και έχουν κάνει άβολα πράγματα, έχω εκφράσει την αμηχανία μου και έχουν καταλάβει ότι… αυτό ήταν μάλλον πάρα πολύ για τον μπαμπά και πρέπει να το περιορίσουμε λίγο».

«Κάποια στιγμή δηλαδή λέω «συγνώμη, αλλά δεν μπορώ όλα πια και δεν τα αντέχω όλα, λυπηθείτε με». Το καταλαβαίνω, ξέρω αλλά αφήστε με και να μην ξέρω κάποια πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ