ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έκαναν φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά»

0

"Πήγαινα σε ένα χαμάμ και έδινα ένα τάλιρο για να πλυθώ, το είχα πολύ ανάγκη".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Κώστας Χατζής. Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός άνοιξε την καρδιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα και την κάμερα του Action24, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσωπική του ζωή.

«Απέναντι από την Ομόνοια ήταν το Κοτοπούλη και στη γωνία υπήρχε μία ταβέρνα, όπου έτρωγες μακαρόνια με σάλτσα και ψωμί με 2,20 και άλλα 2,20 στις 4 το πρωί. Μου έμεναν 60 λεπτά για να πάρω τσιγάρα κι όταν έβλεπα έναν καλοντυμένο να καπνίζει, περίμενα να πετάξει το τσιγάρο και πήγαινα και το μάζευα», περιγράφει ο Κώστας Χατζής.

«Εκείνο που μου έλειπε όμως περισσότερο ήταν να πλένομαι. Κοιμόμουν στα παγκάκια και μπορεί να είχα να φάω τρεις μέρες. Πήγαινα σε ένα χαμάμ και έδινα ένα τάλιρο για να πλυθώ, το είχα πολύ ανάγκη», συνεχίζει ο τραγουδιστής για την περίοδο που ήταν άστεγος στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν ήρθα εδώ, ακόμα και η φυλή μου είχε πρόβλημα με μένα, γιατί δεν γεννήθηκα μέσα στη φυλή. Οι άλλοι διάβαζαν πράγματα από μένα που δεν τα περίμεναν από έναν γύφτο. Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να με αγαπήσουν», εξομολογείται στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής.

«Πέρσι το Ηρώδειο έκλεισε τη σεζόν με μένα, ενώ ήμουν απαγορευμένος για 68 χρόνια. Ήταν φοβερό αυτό. Όταν βγήκα στη σκηνή, τους είπα χιουμοριστικά ότι φοβάμαι γιατί πρώτη φορά τραγουδάει γύφτος εκεί, μήπως γίνει κάποιος σεισμός», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Οι γιοι μου έχουν κάνει φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του απηύθυνε η Αθηναΐς Νέγκα.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ