ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τη σπουδαία ηθοποιό – «Είχε πολυτάραχη ζωή και τώρα είναι στο γηροκομείο»

0

"Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή στο One Channel βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας άνοιξε τα χαρτιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση της Καλής Καλό, η οποία φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Έχω συναντήσει ανθρώπους που πραγματικά δεν ζουν καλά. Ίσως δεν το φρόντισαν και οι ίδιοι, έκαναν λάθη στη ζωή τους αλλά δεν μπορείς να τους πετάξεις στον Καιάδα. Εγώ για κάθε άνθρωπο που έμεινε στον άσσο λέω ότι πρέπει να τον βοηθήσω. Το έργο του ΤΑΣΕΗ είναι πολύ μεγάλο», δηλώνει αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μία ζωή με θέατρα και σχολεία δικά της. Μία ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μία γηραιά κυρία με μία μικρή σύνταξη», ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

«Βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι καλά πια. Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή», αποκαλύπτει ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Μάνο Νιφλή.

«Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι «ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες». Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου», περιγράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του One Channel.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ