ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου σε Ελεονώρα Μελέτη: «Είπα να πάρω την Τσιμτσιλή να της πω τι και πώς»

0

«Από πού και ως πού θα βγεις εσύ να το πεις, αφού δεν το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά και ειδικά όταν αυτοί που το λένε έχουν παιδιά», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για τον χαμό που ξεκίνησε από το Happy Day με την υποτιθέμενη σχέση του με παρουσιάστρια.

«Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα. Όταν είναι θα μιλήσω, και όταν δεν θέλω, δεν θα μιλήσω. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου, αυτό το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν είχα ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο, δεν έχω δώσει δικαίωμα, δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δεν συνέβη, από πού και ως πού θα βγεις εσύ να το πεις, αφού δεν το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά και ειδικά όταν αυτοί που το λένε έχουν παιδιά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε στη συνέχεια: «Βασικά, μη λες ψέματα! Με τάραξε στην αρχή, είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς… Αλλά είδα ότι αυτό συνεχίστηκε. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα, μια βλακεία, κάτι λάθος, αυτά τα πράγματα μένουν. Ευτυχώς πρόλαβα και το είπα στα παιδιά μου, πριν κάνω τίποτα. Την άλλη μέρα πήγε η κόρη μου στο σχολείο και τη ρωτούσαν οι φίλοι της “τι έγινε με τον μπαμπά σου;”. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και σοκαρίστηκα».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ