ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Θάνος Καληώρας: «Η εξίσωση του πτυχίου μας με το απολυτήριο λυκείου είναι προσβλητική»

0

«Έχω μπουχτίσει με τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση στην κοινωνία», είπε ο Θάνος Καληώρας.

Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Καληώρας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του στον Παράδεισο των Κυριών, στην εξίσωση του πτυχίου δραματικής σχολής με απολυτήριο λυκείου, αλλά και στις εκπομπές μαγειρικής.

«Θα ξεκινήσω γυρίσματα στον Παράδεισο των Κυριών και θα έχω το ρόλο του δικηγόρου που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ηρώων. Στο θέατρο δεν έχω αντιμετωπίσει άσχημη συμπεριφορά. Υπήρχαν όμως πάντα αυστηροί σκηνοθέτες.

Η εξίσωση του πτυχίου μας με το απολυτήριο λυκείου είναι προσβλητική. Η επιλογή να συμμετέχουν σε παραστάσεις παίκτες ριάλιτι δεν θα είναι μακροχρόνια ούτε επιτυχημένη. Έχω απορρίψει παράσταση που θα συμμετείχαν άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Κλείνοντας, ο Θάνος Καληώρας ανέφερε: «Στην τηλεόραση με ενοχλεί η μαγειρική.  Έχω μπουχτίσει με τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση στην κοινωνία. Διατηρούμαι έτσι γιατί γυμνάζομαι πάρα πολύ, προσέχω τη διατροφή μου και δεν παραμελώ τον εαυτό μου».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ