ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μπρους Γουίλις: Το πρώτο βίντεο με τον ηθοποιό μετά την διάγνωση με άνοια – Του τραγούδησαν το Happy Birthday

0

Ο Μπρους Γουίλις έγινε 68 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η πρώην σύζυγός του, η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram, στο οποίο του τραγουδούν όλοι μαζί το «Happy Birthday».

Ο Μπρους Γουίλις φαίνεται χαρούμενος, συγκινημένος και ενθουσιασμένος με την αγάπη της οικογένειάς του. Στο βίντεο. Στο βίντεο ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να σβήνει και τα κεράκια της ιδιαίτερης τούρτας του για τα 68α γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά, Bruce Willis! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», έγραψε η Moore στην ανάρτησή της. «Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές σας».

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι το πρώτο που δημοσιεύει η οικογένειά του από τότε που μοιράστηκαν τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του ηθοποιού. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η ηθοποιός και πρώην γυναίκα του Γουίλις, Ντέμι Μουρ, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

madata.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ