ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης: «Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, σημασία έχει να το αναγνωρίζεις και να το διορθώνεις»

0

Δείτε όλες τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής απάντησε για το Dragons Den, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της Χριστίνας Μπόμπα να βάλει τις δίδυμες κόρες τους στον ιμάντα του αεροδρομίου.

«Έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου, αλλά επειδή ακόμα τρέχει το Dragons’ Den να μην το γκαντεμιάσω που λένε… Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε» είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στη συνέχεια: «Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει».

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της Χριστίνας Μπόμπα να βάλει τις δίδυμες κόρες τους στον ιμάντα με τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο: «Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, σημασία έχει να το αναγνωρίζεις και να το διορθώνεις».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ