ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Έλεγε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου, ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ακούσει»

0

Δείτε όλα όσα είπε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε και το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο.

«Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το καλύτερό μου. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη της δόξας, μου άρεσε να παίζω μπάσκετ κι όλα ήταν δευτερεύοντα. Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να ξεφύγω, αλλά είμαι κλειστός χαρακτήρας και μου αρέσει να μένω σπίτι με την οικογένειά μου.

Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε τυχαία, ήταν φοιτήτρια και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω, αυτό μας διευκόλυνε πολύ. Ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα τον αποτρέψω, θα τον ενθαρρύνω», είπε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είπε στη συνέχεια: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει ήταν από έναν οπαδό στο Ισραήλ που είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς, ο ρατσισμός είναι μέσα στο κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είπε: «Είναι φίλος μου, αλλά είναι δύσκολο να τον βρει κάποιος στο τηλέφωνο. Είναι χαμηλών τόνων και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ