ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Προσεχώς γάμος για το ζευγάρι;

0

Τι απαντά ο τραγουδιστής στο ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του;

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά είναι ένα από τα πλέον λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο καλλιτέχνες μάλιστα έχουν έρθει δύο φορές κοντά στον γάμο, όμως οι συνεχείς καραντίνες στάθηκαν εμπόδιο στην τέλεση του μυστηρίου.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα ο Δήμος Αναστασιάδης μιλά για την κοινή ζωή του με τη Τζένη Θεωνά, παραδεχόμενος πως ο γάμος δεν αποτελεί προτεραιότητά τους, αφού απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές που περνούν με τον γιο τους, Αρίωνα.

Έχετε προγραμματίσει δύο φορές τον γάμο σας και τη βάφτιση του γιου σας αλλά οι συνεχείς καραντίνες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή τους.

Πιστεύεις πως μια τρίτη προσπάθεια θα είναι η τυχερή;

Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ειδικά το ζήτημα της βάφτισης είναι λεπτό, καθώς ο Αρίωνας είναι πλέον σε μια ηλικία που επιβάλλει να την κάνουμε με έναν δικό μας τρόπο, τον οποίο δεν επιθυμούμε να μοιραστούμε δημόσια.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με τη Τζένη, νιώθεις καλυμμένος με το σύμφωνο συμβίωσης που έχετε υπογράψει και όσα μοιράζεστε;

Στην παρούσα φάση, ναι. Έτσι όπως είμαστε το θεωρώ σωστό. Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας, ούτε βαθιά μας επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός για κάποιους ανθρώπους, όχι όμως για μένα.

Πώς έχει εξελιχθεί ή έχει αλλάξει η σχέση σας στα οκτώ χρόνια που είστε μαζί;

Οι σχέσεις ασφαλώς και αλλάζουν στην πάροδο του χρόνου – πόσο μάλλον μια σχέση ζωής, η οποία εμπεριέχει πολλά συναισθήματα. Όταν λέω «αλλάζουν», εννοώ ότι τα συναισθήματα παίρνουν άλλη μορφή. Φυσικά, όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή μας, είναι όλα διαφορετικά πλέον. Εμένα όμως μου αρέσει το διαφορετικό, η εξέλιξη, η αλλαγή. Θα ήταν πολύ βαρετό αν τα πράγματα έμεναν αυτούσια, ίδια, στη ζωή, ακόμα και στον έρωτα.

Τι εκτιμάς περισσότερο στην Τζένη;

Εκτιμώ το ότι είναι μια όμορφη, έξυπνη και λαμπερή γυναίκα και πολύ καλή μητέρα.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ