ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βάσια Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Στα πολύ μεγάλα ταλέντα τα συγχωρώ όλα»

0

«Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους Βανδή – Μπισμπίκη.

«Νιώθω έξοχα για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όπου και να την είχε βάλει τη Δέσποινα, θα ένιωθα έξοχα. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που ερωτεύονται και το ζουν. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη και απάντησε για τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη: «Δεν το πιστεύω αυτό. Η Βιτάλη είναι πολύ ωραίος τύπος, χαλαλού και αλήτουρας. Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες για να βγούμε στο κόσμο πρέπει να κόψουμε το ποπό μας;».

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που προσφάτως αποκαλύφθηκε το διαζύγιό της, η Βάσια Τριφύλλη είπε: «Είχα δουλέψει με τη μαμά της και το μπαμπά της στο “αχ Μαρία”. Πιτσιρδούλι, ένα κουκλί, έλεγε “θα πάω με το αμάξι της Βάσιας”. Στεναχωρήθηκα που χώρισε, θέλω αυτό το παιδί να ευτυχήσει».

Η Βάσια Τριφύλλη είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα “μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;”. Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δε ξέρω τι θα κάνουν γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε: «Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Τι νοιάζει τον κόσμο τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου. Μόνο τα πολύ μεγάλα ταλέντα δικαιούνται να είναι τόσο δύστροποι άνθρωποι, γιατί έχουν άλλοθι. Το απόλυτο ταλέντο είναι η μόνη δικαιολογία και άλλοθι που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης για να του συγχωρήσεις και πέντε πράγματα».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ