ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω διαφορετική άποψη στο πως λειτουργούμε στις συνεντεύξεις»

0

"Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική" δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ένα ping pong δηλώσεων υπάρχει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την πρωινή ζώνη. Αυτήν την φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και στην Μαρία Κοκολάκη.

«Θα ξαναέκανα πρωινό. Δεν είναι κάτι που το έχω ακυρώσει, αλλά δεν είναι της παρούσης. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με κανένα για πρωινό. Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό γιατί αν είχε τελειώσει σαν θεωρία, δεν θα έκανα ραδιόφωνο. Μου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή καλημέρα κι η επικοινωνία» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική. Έχει κάνει βραδινό (σ.σ. ο Γιώργος Λιάγκας). Έχω διαφορετική οπτική κι άποψη για κάποια πράγματα στο πως λειτουργούμε επάνω στις συνεντεύξεις. Αυτό δεν θα το κρίνω, θα ήταν πολύ άδικο».

«Πάνω σε φάση που βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο, κάναμε συζήτηση. Μεταξύ τυρού κι αχλαδιού είπαμε να θα κάναμε ποτέ πρωινό μαζί. Αυτά είναι πολύ θεωρητικά και μέσα σε μια δόση χιουμοριστική. Είμαστε σε διαφορετικά κανάλια. Δεν ξέρω αν ποτέ θα βρισκόμασταν στο ίδιο κανάλι και θα αποφασίζαμε. Τα λέμε με κέφι και διάθεση χιούμορ. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι στον ΑΝΤ1, να τελειώσει η σεζόν με το 2night και βλέπουμε…» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή εκπομπή με την Φαίη Σκορδά.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ