ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δημήτρης Σούρας κατά Στέφανου Κωνσταντινίδη: «Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, θα σε είχα διαγράψει»

0

"Πάει να κάνει μία ίντριγκα κυρία Καινούργιου κι είναι τεράστιο λάθος. Είστε υπεύθυνη, αλλά δεν τον κλείνετε" ανέφερε ενοχλημένος ο Δημήτρης Σούρας.

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τον Αλέξη Κούγια. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γνωστός ψυχίατρος έχει δεχτεί όχληση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια κι έχει μπει στο κάδρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σούρας να εκραγεί και να εκτοξεύσει βαριές κουβέντες.

«Γιατί να έχω όχληση; Αυτό είναι μια άποψη δική σας. Αν κι άρρωστος, το κεντρί σας πέφτει. Δεν είναι ρεπορτάζ. Για ποιο λόγο; Εγώ μίλησα για τις συμπεριφορά αυτών των δύο ανθρώπων, μετά την προφυλάκιση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας. «Πάρε με τηλέφωνο να σου πω όσα δεν μπορώ στον αέρα. Με αγάπη στο λέω Δημήτρη κι είναι μόνο ρεπορτάζ. Εύχομαι να μην έχεις όχληση και να αλλάξει ο Κούγιας γνώμη» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτήν την στιγμή αυτό που κάνεις είναι τεράστιο λάθος δημοσιογραφικό και το θεωρώ φάουλ. Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, θα σε είχα διαγράψει. Πάει να κάνει μία ίντριγκα κυρία Καινούργιου κι είναι τεράστιο λάθος. Είστε υπεύθυνη, αλλά δεν τον κλείνετε… Πάτε να κάνετε μία ίντριγκα και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που κάνατε. Είναι τεράστιο λάθος. Τόσο καιρό δεν μιλώ και δεν λέω κουβέντα, σεβόμενος την δικαιοσύνη. Έχω να μιλήσω 5 μήνες για αυτήν την υπόθεση κι έχω μιλήσει πολλές φορές αναλυτικά για τις συμπεριφορές. Όταν καλείτε κάποιον άνθρωπο και χωρίς να τον έχετε ενημερώσει, δημιουργείται μία ίντριγκα για να παίξει, είναι μια λανθασμένη κουβέντα. Δεν τιμά ούτε τον δημοσιογράφο, ούτε την εκπομπή» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Σούρας.

«Είναι εξαιρετικός συνάδελφος και σας σέβεται πάρα πολύ. Δεν θα σας προσέβαλε ποτέ ο Στέφανος. Σας είπε ότι υπάρχει μια πληροφόρηση… Δεν υπάρχει τίποτα από πίσω, δεν έχει ακουστικό. Κάνουμε μία κουβέντα στον αέρα. Σας ρώτησα εγώ, μου είπατε την άποψή σας πολύ τεκμηριωμένα και σας είπε μια πληροφορία που έχει ένας Στέφανος, που είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, πολύ καλό παιδί και ξέρετε πόσο σας σέβεται» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούριου υποστηρίζοντας τον συνεργάτη της.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ