ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ - δείτε τι θα φορεθεί αυτή την περίοδο!

0

 Τα αξεσουάρ και κοσμήματα γυναικεία αποτελούν σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο της γυναικείας μόδας. Αποτελεί πρόκληση τόσο ο συνδυασμός τους με τα ρούχα και τα άλλα κοσμήματα και αξεσουάρ που έχουν οι γυναίκες στη γκαρνταρόμπα τους. Κάθε περίσταση, βεβαίως, έχει και τις δικές της απαιτήσεις για να καταλήξετε στο ιδανικό ντύσιμο και σετάρισμα των αξεσουάρ και των κοσμημάτων.

Τι κοσμήματα να φορέσω για εντυπωσιακές εξόδους;

Αν θέλετε να κυκλοφορήσετε και να εντυπωσιάσετε με ένα βραδινό ντύσιμο σε μία έξοδο, τα κοσμήματα γυναικεία είναι το αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή σας και να τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας. Υπάρχει μεγάλη γκάμα κοσμημάτων στην αγορά και η επιλογή είναι μία πραγματικά δύσκολη διαδικασία. Αν και η επιλογή του κοσμήματος σε ένα στυλ είναι γενικά υποκειμενική υπόθεση, η γενικότερη κατεύθυνση της εποχής είναι τα κομψά και κάπως λιτά στιλ. Δεν χρειάζεται να φορέσετε ένα βαρύ, φορτωμένο κόσμημα για να ξεχωρίσετε, είτε πρόκειται για σκουλαρίκια, για κολιέ ή για κάποιο βραχιόλι ή σκουλαρίκι. Επιλέγοντας πιο μίνιμαλ γραμμές, και πάλι το κόσμημα μπορεί να ξεχωρίσει, αφού έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να το ταιριάξετε με τα ρούχα σας και να δημιουργήσετε ένα κομψό και αρμονικό σύνολο. Αν φορέσετε κάτι πολύ φανταχτερό, ενδεχομένως να κλέψει τη λάμψη της υπόλοιπης εμφάνισής σας,

Ποια αξεσουάρ με κάνουν κομψή στην καθημερινότητα;

Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι τα γυναικεία αξεσουάρ και τα γυναικεία κοσμήματα προορίζονται μόνο για βραδινές εξόδους και πιο κυριλέ καταστάσεις. Αντίθετα, μπορείτε να εντάξετε πολλά από τα αξεσουάρ που έχετε στη ντουλάπα σας και τα κοσμήματα που έχετε στη μπιζουτιέρα σας. Μία από τις πιο εύκολες επιλογές σε αξεσουάρ για να κάνετε συνδυασμούς με κάθε λογής ρούχο είναι τα ρολόγια. Είτε πρόκειται για ρολόγια smartwatch γυναικεία, είτε πιο απλά γυναικεία ρολόγια με λουράκι ή μπρασελέ, η γκάμα που έχετε να επιλέξετε είναι τεράστια. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες μάρκες, κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά βεβαίως και κόστος. Υπάρχουν χρώματα και συνδυασμοί μοτίβων αναρίθμητοι, ώστε να μη δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το ιδανικό ρολόι για να ταιριάξετε με την γκαρνταρόμπα σας. Ειδικά τα smartwatch έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε δεδομένα για το σώμα σας, αλλά και να τα συνδέσετε με το κινητό σας τηλέφωνο για να κάνετε κλήσεις, να διαβάζετε ειδοποιήσεις κλπ. Όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο στυλάτα! 

Τι κοσμήματα να φορέσω σε ένα γάμο;

Οι γάμοι είναι μία από τις μεγάλες προκλήσεις σε ότι αφορά το γυναικείο ντύσιμο, αφού όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν κομψές και εντυπωσιακές, χωρίς βεβαίως να κλέβουν από τη λάμψη της νύφης. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη αν πάτε σε κάποιο γάμο, είναι ότι δεν πρέπει να την υποπέσετε σε υπερβολές. Καλό είναι να αποφύγετε τα πολύ βαριά μενταγιόν και τα υπερβολικά πολλά βραχιόλια, όπως και περισσότερα από 2-3 δαχτυλίδια στα χέρια σας. Η λιτότητα και η κομψότητα στα κοσμήματα, σε συνδυασμό με ένα όμορφο φόρεμα, αρκούν για να μείνετε αλησμόνητες. Προτιμήστε απλές γραμμές και λίγα χρώματα στα πετράδια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ