ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Γι’ αυτό μένουν στο ίδιο σπίτι παρά το χωρισμό τους

0

«Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι», λέει στενός φίλος τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, καθώς οι φήμες περί χωρισμού έχουν φουντώσει αρκετά. Κανείς από τους δύο δεν έχει πει κάτι σχετικό, ωστόσο, ο πολύ καλός τους φίλος, Κώστας Οικονόμου, δήλωσε πως έχουν χωρίσει οριστικά.

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Οικονόμου.

Ο Κώστας Οικονόμου είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ