ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»

0

"Για την περίπτωση Φιλιππίδη δεν θα σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί πλέον όλοι το ξέρουμε ότι πρέπει να τελεσφορήσει η δίκη για να μιλήσουμε" ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή του, για το Me Too και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε κάνει ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το Πάσχα που παραιτούμαι για να μπορώ να αφοσιωθώ στον δήμο Χαλανδρίου. Ήδη κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη ζω μέσα στο Χαλάνδρι, τα πάντα, όλες τις καθημερινότητες του κόσμου. Πάντα έχεις το περιθώριο να κάνεις πολλά και εδώ έχουμε πολλά περιθώρια. Γι’ αυτό αποφασίζω να το κάνω. Εάν αισθανόμουν ότι οι άνθρωποι που θα αναμετρηθούν μαζί μου το κάνουν καλύτερα από εμένα, δε θα κατέβαινα υποψήφιος» είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που έχει παίξει οι οποίοι «σχετίζονταν» με τους πολιτικούς.

«Δεν είναι τυχαίο που έκανα τον “Κακό Βεζίρη” και τον δήμαρχο στο Κολοκοτρωνίτσι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιόμαστε με πολλαπλά ταλέντα. Δεν είμαι μόνο ηθοποιός και σκηνοθέτης, είμαι συγγραφέας, σεναριογράφος, και στιχουργός. Υπάρχουν πολλαπλά ταλέντα που έχουμε γιατί όχι και το ταλέντο στην πολιτική; Απλά και στην πολιτική και στην τέχνη γεννιέσαι με ταλέντο αλλά για να γίνεις κορυφαίος πρέπει να το εξελίξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε πολιτική θέση και άποψη στον κόσμο όχι όμως κομματική, δεν θέλω τέτοιες αγκυλώσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει μένος ότι «ο Ρώμας έρχεται και κάνει επέλαση για να αλλάξει το χρώμα του Χαλανδρίου. Εμένα το χρώμα μου είναι το χρώμα του Χαλανδρίου, το χρώμα της ειρήνης», συμπλήρωσε.

«Τοποθετούμαι για τα πάντα γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν, απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Για την περίπτωση Φιλιππίδη δεν θα σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί πλέον όλοι το ξέρουμε ότι πρέπει να τελεσφορήσει η δίκη για να μιλήσουμε. Όταν τελεσφορήσει, οφείλουμε να πάρουμε θέση γιατί και το METOO είναι ένας αγώνας, μία κίνηση που έγινε και δεν πρέπει να πέσει στο κενό. Δεν ξέρω τι θα αποφασιστεί, αλλά δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία», επεσήμανε για τα γεγονότα της επικαιρότητας».

Για την υπόθεση του Κολωνού, ο Χάρης Ρώμας ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό που μου προκαλεί απέχθεια είναι ότι εργαλειοποιούνται τα πάντα για πολιτικούς λόγους. Μάλιστα μία «αριστερίστρια» δημοσιογράφος έκανε ένα γκάλοπ στο twitter που έλεγε: «Πιστεύετε ότι ο Ρώμας ήξερε ότι ο “φίλος” του – αυτόν τον άθλιο για την υπόθεση της 12χρονης τον Κολωνό – βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι;».

»Επειδή έκανε το λάθος και ήταν με το όνομά της, έστειλα το αυτόφωρο, έκανα μήνυση και θα πάρω τα πάντα. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει ότι δεν μπορεί ανεξέλεγκτα να πετάει λάσπη ιδεοληπτικά σκεπτόμενος, όταν αισθάνεται ότι είσαι στην απέναντι όχθη. Είναι θέμα ότι υπάρχουν πολλοί που θα σκέφτονταν με τον τρόπο που σκέφτηκε ο 53χρονος κατηγορούμενος», υπογράμμισε.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ