ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Τιτίκα Στασινοπούλου για Φιλιππίδη: «Ο καημένος ο Πέτρος αυτοκτόνησε από το ψώνιο του»

0

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές από τον χώρο του θεάτρου που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καθώς και την πολυσυζητημένη υπόθεση του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

Είχατε δηλώσει πως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μια προσωπική αυτοκτονία. Πιστεύετε το ίδιο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Όχι, ήταν άλλο πράγμα ο Φιλιππίδης. Ο καημένος ο Πέτρος από το μεγάλο του ψώνιο για τον εαυτό του θεωρώ πως αυτοκτόνησε. Είναι πραγματικά κρίμα, άνθρωποι αξιόλογοι και ταλαντούχοι να ξεπέφτουν έτσι.

Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της δικαιοσύνης πως σας φάνηκαν;

Από τη δικαιοσύνη περιμένω και δεν είμαι βιαστική γιατί έχουμε αργούς ρυθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει. Έχω πίστη στους θερμούς και στις αξίες. Είμαι υπομονετική.

Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου;

Όχι, δεν είχα καμία γνώση όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε. Οι ηθοποιοί στην μεγαλύτερη τους μερίδα είναι καλοί άνθρωποι, οικογενειάρχες με αξίες και με αρχές. Δεν είναι έτσι. Στο θέατρο από παλιά υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που ξέφευγαν αλλά δεν τις θεωρώ πρότυπο.

 

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ