ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: «Η ελληνική τηλεόραση είναι Μπάκιγχαμ, δεν έχει παρουσιάστριες, έχει βασίλισσες και πριγκίπισσες»

0

"Η αυλή είναι ό,τι χειρότερο για την καριέρα ενός παρουσιαστή. Μπάζει νερά και αν γλιστρήσεις, βρίσκεσαι στο άλλο οικόπεδο" σχολίασε με νόημα η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά, σχολίασε με την ομάδα της εκπομπής της όσα συζήτησαν οι δύο παρουσιάστριες και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο θέμα της «αυλής», δηλαδή των προσώπων που περιβάλλουν συχνά έναν άνθρωπο του θεάματος.

Πατώντας σε σχετικό σχόλιο του Δημήτρη Πανόπουλου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Είναι αυτό που λέμε ότι τελικά η τηλεόραση είναι Μπάκιγχαμ. Δεν έχει παρουσιάστριες, έχει βασίλισσες, πριγκίπισσες, βασιλοπούλες».

«Η αυλή είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή και στην καριέρα ενός παρουσιαστή ή μιας παρουσιάστριας, γιατί το να ακούς συνέχεια καλά λόγια και να σε θεοποιούν οι συνεργάτες σου ότι τα κάνεις όλα τέλεια, είναι κάτι τραγικό. Σε αποκόβουν από την πραγματικότητα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Η αυλή είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Μπάζει νερά και στα νερά γλιστράς και αν γλιστρήσεις στα νερά της αυλής, βρίσκεσαι στο άλλο οικόπεδο» είπε με νόημα.

«Τα θέλω πολύ περισσότερο τα αρνητικά εγώ, γιατί έτσι νιώθω ασφαλής. Αυτό δεν ισχύει για όλους όμως» καταλήγει η Ναταλία Γερμανού.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ