ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιάννης Μάρκου: «Όταν είδα τα αίματα κατάλαβα ότι με μαχαίρωσε, έχανα τις αισθήσεις μου και επανερχόμουν»

0

ι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν, μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική" δηλώνει ο Γιάννης Μάρκου

Ο Γιάννης Μάρκου, ο επιχειρηματίας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση πριν από περίπου έναν μήνα στη Βαρυμπόμπη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την περιπέτεια που βίωσε και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το δραματικό περιστατικό.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» περιγράφει ο επιχειρηματίας και συμπληρώνει: «Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα» αναφέρει ο Γιάννης Μάρκου.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της» κατέληξε.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ