ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αγαπώ την τηλεόραση και θα επιστρέψω με κάτι πολύ όμορφο

0

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, όπου παρουσιάζει και φέτος το έργο «Ο κουρέας της Σεβίλλης» με μεγάλη επιτυχία. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την τηλεόραση στην οποία μπορεί να έχει κάνει λίγες δουλειές, αλλά αυτές ήταν πολύ επιτυχημένες και άφησαν το στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανέφερε στη Ναταλία Αργυράκη, νιώθει ζωντανός από τη σχέση που αναπτύσσει με τον κόσμο όταν βρίσκεται στη σκηνή; «Η ζωή μου και γενικά η ζωή των ηθοποιών είναι το να μπορούμε να νιώθουμε ζωντανοί επικοινωνώντας με τον κόσμο. Το θέατρο είναι ένα μεγάλο φάρμακο για όλους. Σε ένα βαθμό μοιράζομαι το πρόβλημα μου, αλλά υπάρχουν φορές που δεν θες να μοιραστείς κάτι και άλλες που σε καταλαβαίνουν. Ό,τι και εάν σου συμβαίνει στη ζωή, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το περάσεις στον κόσμο όταν βρίσκεσαι στην σκηνή. Βλέπω πολλά χαμόγελα από τον κόσμο όταν με βλέπουν και είναι βραβείο για μένα αυτό. Μου έχουν πει ότι σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους με έχουν δει και τους άλλαξα τη ζωή», ανέφερε.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν απορρίπτει την τηλεόραση από την καριέρα του. Αλλά θα ήθελε όταν επιστρέψει να είναι για μια δουλειά πολύ αξιόλογη: «Το ότι λέμε ότι αγαπάμε περισσότερο το θέατρο, δεν σημαίνει πως απορρίπτουμε την τηλεόραση. Ίσα ίσα. Ούτε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Η τηλεόραση μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από αυτή. Μπορεί να έχω κάνει πολύ λίγη τηλεόραση και να μην το γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.
Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια. Έχω περάσει από Εγκλήματα, από Είσαι το ταίρι μου κι άλλες δουλειές. Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση κι επειδή την αγαπώ δεν θέλω αυτή η αγάπη μου να τελειώσει με το να κάνω μια λάθος κίνηση. Να ξέρω όταν θα βρεθούμε ξανά να είναι με κάτι πολύ όμορφο, με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά». Παρόλα αυτά δεν έχει λείψει και τελείως από την μικρή οθόνη, αφού πέρυσι έκανε ένα πετυχημένο πέρασμα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Καρτ Ποστάλ», ενώ δανείζει τη φωνή του στα «Καλύτερά μας Χρόνια» στο μέρος της αφήγησης.

Κι έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας: «Αυτό που λένε ότι με τα «όχι» χτίζονται οι καριέρες ισχύει. Σκέφτομαι ότι ίσως λέω πολλά «όχι» και θα περάσει η ζωή και θα αναρωτιέμαι γιατί δεν είπα ένα παραπάνω «ναι», σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει.

madata.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ