ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκατοίκηση στα νότια προάστια για την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της

0

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά τις ιδιωτικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται μια ανάσα από το να συγκατοικήσουν, συγκεκριμένα, σκέφτονται να στεγάσουν τον έρωτά τους στα νότια προάστια.

Οσοι τους γνωρίζουν, μάλιστα, λένε ότι με το πέρασμα του χρόνου ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά τις ιδιωτικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή, αφού προτιμάει ό,τι έχει να πει να το λέει μέσα από τη δουλειά της, όπως τονίζει η ίδια με νόημα.

Ο αγαπημένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για συμπαθέστατα τετράποδα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη, ενώ σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ