ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σπύρος Σαραφιανός: Πουλούσα κουλούρια και είδα τυχαία τη μητέρα μου μετά από καιρό

0

Ο Σπύρος Σαραφιανός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day»μεταξύ άλλων για το χωρισμό των γονιών του και τη συγκινητική στιγμή που ξαναβρέθηκε με τη μητέρα μου.

«Μέχρι την Α’ Δημοτικού ήταν πολύ ωραία, απλά μετά έπαψε να είναι έτσι. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο για δικούς τους λόγους και είχα να δω τη μάνα μου έναν χρόνο. Τη βρήκα πολύ μυθιστορηματικά. Ο πατέρας μου με είχε βάλει να πουλάω κουλούρια σε ένα περίπτερο και ξαφνικά βλέπω τη μάνα μου να περνάει, δεν το πίστευα ότι είναι η μάνα μου.

Έχω σταματήσει να φωνάζω «κουλούρια», γιατί έχει σταματήσει το βλέμμα. Τη φώναξα, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι από τότε άρχισα να τη βλέπω και να αποκτούμε επαφές».

Ενώ μας σύστησε τη σύζυγό του, Μαρία Ανδρέου η οποία δήλωσε: «Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια των προβών μίας παράστασης. Θυμάμαι ότι τον ήξερα εμφανισιακά και όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση έλεγα πω πω δεν τον χωνεύω καθόλου. Με εκνεύριζε, δεν ξέρω γιατί. Έρχεται πρώτη μέρα στην πρόβα, έλεγα πω πω με τον αχώνευτο τώρα. Μετά συνειδητοποίησα ότι είναι συμπαθέστατος, ευγενέστατος, με πολύ χιούμορ. Και μετά χαθήκαμε. Μετά από λίγους μήνες με παίρνουν για μια καινούρια δουλειά και την πρώτη μέρα των προβών βλέπω τον Σπύρο. Και εκεί συνέβη».

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ