ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, δεν είχε νόημα για μένα η ζώη»

0

"Φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα" παραδέχεται η Μαρία Ιωαννίδου

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία» από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Η δημοφιλής ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό, τα λάθη για τα οποία έχει μετανιώσει αλλά και τους λόγους που την ώθησαν να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της.

«Ήθελα να τοποθετηθώ. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο η σαχλή και αφελής Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού» αναφέρει η ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει ότι το βιβλίο της πρόκειται να γίνει και τηλεοπτική σειρά. «Μου έγινε μία πρόταση από τον κύριο Καπελούζο, που κάναμε το Μην Ψαρώνεις. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει» δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου και προσθέτει: «Νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ».

«Όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη» εξομολογείται συγκινημένη η Μαρία Ιωαννίδου. «Ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε», σημειώνει.

Μετανιώνει για την αφέλεια που έβγαζε στον τηλεοπτικό φακό; «Φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα. Μου το έλεγε συνέχεια και η Ναταλία. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι» απαντά η Μαρία Ιωαννίδου.

zappit.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ