ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Λόλα Νταιφά: «Είμαι πολύ χάλια, μου ξάφρισαν όλα τα κοσμήματα, ήταν γύρω στις 600.000 ευρώ»

0

«Δεν είναι απλά πράγματα αυτά, ξέρετε, είναι ένας βιασμός», λέει η Λόλα Νταϊφά.

Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που εισέβαλαν στην οικεία της υποδυόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.

«Γύριζα εγώ απ’ έξω και από τα σκαλιά της πολυκατοικίας κατέβαινε ένας κύριος, πολύ καλοντυμένος, με Ralph Lauren πουκάμισα, αλλά με μάσκα βέβαια. Κι εγώ σκέφτηκα ότι τηρεί τους κανόνες υγιεινής και φοράει μάσκα.

Και μου λέει “σας παρακαλώ πολύ, επειδή κάνουμε εργασίες πάνω, μπορώ να δω το ρελέ σας;” και λέω “ελάτε να το δείτε”. Βλέπει τον πίνακα του ηλεκτρικού και μου λέει “εσείς έχετε και καινούργιο πίνακα, δεν έχετε πρόβλημα, αλλά τυπικά μιας και ήρθα, να δω σας παρακαλώ και την κουζίνα αν ανάβουν τα μάτια”.

Εν τω μεταξύ, όση ώρα γινόταν αυτό είχαν μπει δύο και μου είχαν ξαφρίσει όλα μου τα κοσμήματα. Ήταν της γιαγιάς μου, της μαμάς μου, της πεθεράς μου. Και βέβαια κι αυτά που είχα αγοράσει εγώ με τη δουλειά μου και τον κόπο μου. Δεν μου τα χάρισε κανένας. Γύρω στις 600.000 ευρώ», είπε η Λόλα Νταιφά στο Πρωινό.

Η Λόλα Νταϊφά είπε επίσης: «Αλλά αυτός με τον οποίο μίλαγα, μίλαγε πολύ καλύτερα ελληνικά από τα δικά μου. Μου είπαν από την αστυνομία ότι μπορεί να είναι Ρομά. Μου είπαν ότι έχουν στείλει μήνυμα και στην Ιντερπόλ. Είναι μεγάλο το ποσό, δεν είναι πιο μικρό. Είμαι πολύ χάλια, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Δεν είναι απλά πράγματα αυτά, ξέρετε, είναι ένας βιασμός».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ