ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ο Γιάννης Σμαραγδής είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις δικές του»

0

"Η τέχνη του κ. Σμαραγδή δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κατασκεύασμα", λέει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Open Weekend, το μεσημέρις της Κυριακής και όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε για όλο αυτό που συνέβη το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής για την οποία ακούστηκε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκείνος θέλησε να τοποθετηθεί με συγκεκριμένο τρόπο.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είναι πολύ συμπαθής, χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν έχω ιδέα ποιος είναι, τι είναι τι κάνει. Βλέπω ότι στέκεται αξιοπρεπώς σε όλο αυτό το δημοσιογραφικό παραλήρημα, βλέπω του την έχετε πέσει όλοι… Του εύχομαι να πετύχει στο εγχείρημα που κάνει στην υποκριτική τέχνη, με όλη μου την καρδιά», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συνέχισε:

«Ο κ. Σμαραγδής είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και ο κ. Αγγελόπουλος για τις δικές του. Δεν ανακατεύομαι σε υποθέσεις άλλων ποτέ και δημόσια δεν κακολογώ ανθρώπους ποτέ. Η τέχνη του κ. Σμαραγδή δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κατασκεύασμα».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ