ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η πρεμιέρα του Survivor και τα «μυστικά» ποσά – Ποιοι θα παρουσιάσουν τα εορταστικά shows;

0

Μπορεί να το περιμέναμε νωρίτερα, κι εμείς και ο ΣΚΑΪ, αλλά τελικά, αργότερα φαίνεται ότι θα δούμε την πρεμιέρα του Survivor. Αιτία είναι ότι οι στίβοι μάχης πρέπει να ετοιμαστούν από την αρχή και αυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο, ενώ, παράλληλα, πρέπει να υπάρξει συγχρονισμός και με την μετάδοση των υπολοίπων παραγωγών της Acun Medya που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, λοιπόν, το Survivor, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά προς αυτήν προσανατολίζεται ο σταθμός και η εταιρεία παραγωγής.

Όσον αφορά στο πλαφόν που έχει μπει στα ποσά που θα παίρνουν οι All Star παίκτες κάθε εβδομάδα, θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρξουν συμφωνίες με «κρυφά» λεφτά που ξεφεύγουν αρκετά προς τα επάνω.

Νωρίτερα από την πρεμιέρα του Survivor, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να «χτυπήσει» με δύο εορταστικά show. παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι πληροφορίες μας λένε πως επιθυμία είναι η αλλαγή του χρόνου να γίνει με ένα μεγάλο show, το οποίο αναμένει έγκριση και θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Για το χριστουγεννιάτικο show δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ποιος θα το αναλάβει, ωστόσο, μαθαίνουμε ότι έχει προβάδισμα η Φαίη Σκορδά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί έτσι κι αλλιώς τα δύο προγράμματα απαιτούν αρκετή προετοιμασία και το γύρισμά τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ