ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ξεσπά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Κουλάρετε ρε παιδιά, αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας»

0

"Όταν κάποιος δεν είναι στην καλύτερή του φάση, δεν είναι ενεργός, δεν κάθεσαι να λες που θα κάνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη κι αν κάνει για τηλεόραση" δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

«Πολλές ψυχαγωγικές επέλεξαν να ασχοληθούν με την ενημέρωση αλλά δεν πέτυχε σε όλους. Κάποιες εκπομπές δεν έπρεπε να ασχοληθούν καν, όπως η δική μας. Τις μέρες που ασχολιόμασταν 100% με πιο ψυχαγωγικά θέματα, είχαμε καλύτερα νούμερα» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνέχισε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Τα πάνε συμπαθητικά κι οι δύο. Βλέπω μια σπιρτάδα κι έχουν αποκτήσει έναν αναζωογονητικό ανταγωνισμό. Κάνω ζάπινγκ και βλέπω στα μάτια της Φαίης να λέει «θα σου δείξω εγώ», γυρνάω στον Γιώργο και λέει όχι εγώ θα σου δείξω. Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ωραίο το πάντρεμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Υποψιάζομαι πως δεν ταιριάζουν.»

Για Ετεοκλή Παύλου κι Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Τα συμπαθώ τα παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Όταν είδα την εκπομπή είπα α δεν είναι τελικά κάτι φρέσκο. Το θέμα είναι ποιοι πείθουν ως παρουσιαστές. Από εμένα είναι όχι. Προτιμώ την Ελένη Χατζίδου στην παρουσίαση κι όχι στο τραγούδι.»

«Όταν κάποιος δεν είναι στην καλύτερή του φάση, δεν είναι ενεργός, δεν κάθεσαι να λες που θα κάνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη κι αν κάνει για τηλεόραση. Κουλάρετε ρε παιδιά, μου κάνει εντύπωση. Αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ