ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κώστας Κακαβάς: Το άγνωστο δράμα του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

0

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Κώστας Κακαβάς για τον θάνατο της Ντόρας Κωστίδου. Μιλώντας στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, δεν μπορεί να πιστέψει πως η συνάδελφός του, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι κατά το παρελθόν και μάλιστα είχαν αρραβωνισταεί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.

Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.

Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κακαβάς.

tlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ