ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κώστας Αρζόγλου: «Δεν θέλω να επιστρέψουν εκείνες οι εποχές»

0

«Την αγαπάω την τηλεόραση πολύ. Έχουν έρθει μερικές προτάσεις», λέει ο Κώστας Αρζόγλου.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εποχές των μεγάλων του επιτυχιών, αλλά και για την τηλεόραση.

Πώς βιώσατε την πανδημία;

Διείσδυσα σε ένα θέμα που με βασάνιζε πολύ και για πολλά χρόνια και βρήκα την ευκαιρία να ξεκινήσω τη συγγραφή ενός έργου γύρω από αυτό. Πρόκειται για ένα θεατρικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Μπορώ να πω όμως ότι ξεκινάει από δικές μου ιδέες και μαζί με τον συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη και έναν ιστορικό σύμβουλο δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Έχετε βιώσει μεγάλες επιτυχίες. Πώς αισθανόσασταν όταν βλέπατε τον εαυτό σας πρωτοσέλιδα σε όλα τα περιοδικά της εποχής; Καβαλήσατε ποτέ το καλάμι;

Όχι, απλώς τώρα που το σκέφτομαι, όταν έβλεπα τα εξώφυλλα και όταν πήρα κάποια βραβεία στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν ουσιαστικά μια αίσθηση ότι εντάξει, καλά τα πηγαίνω. Ήταν σαν χτύπημα στην πλάτη, μια επιβράβευση.

Σας λείπει κάτι από εκείνες τις εποχές;

Όχι, δεν θέλω να επιστρέψουν. Νομίζω ότι το θέατρο και η τέχνη γενικότερα έχει πάρει έναν άλλον δρόμο που είναι πολύ πιο ενδιαφέρων και αυτόν δεν πρέπει να τον χάσουμε.

Τηλεοπτικά γιατί δεν σας βλέπουμε;

Την αγαπάω την τηλεόραση πολύ. Έχουν έρθει μερικές προτάσεις, έχω κάνει δυο ταινίες και έπαιξα στο «Έτερος Εγώ» που μοντάρεται τώρα.

Σε καθημερινή σειρά θα επιστρέφατε;

Ναι, βέβαια.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ