ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Στο Ρέθυμνο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης για διακοπές

0

Ένα όμορφο καλοκαίρι για τη Δέσποινα Βανδή και τον ηθοποιό

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε mood καλοκαιριού, ενώ εκτός από εξορμήσεις πραγματοποιεί περιοδεία στη χώρα με τις συναύλίες της να φέρουν τον τίτλο «Ένα καλοκαίρι διαδρομή». Ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκει χρόνο για αποδράσεις με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Εκείνη και ο ηθοποιός πριν λίγο διάστημα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στην Κρήτη. Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, αφού έκανε reshare τη φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης, προχώρησε σε κοινοποίηση νέων στιγμιοτύπων.

Μετά την Κνωσσό, η Δέσποινα και ο ηθοποιός επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου. Η τραγουδίστρια φάνηκε ενθουσιασμένη από τα εκθέματα του μινωικού πολιτισμού, και μάλιστα δημοσίευσε αρκετές λήψεις.

Εκτός από θάλασσα, χαλαρές βόλτες και γεύματα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποιούν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και φροντίζουν να λαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν στον πολιτισμό μας. Άλλωστε, και λόγω των σπουδών της στη φιλολογία, ο ελληνικός πολιτισμός αποτελεί αγάπη της. Η τραγουδίστρια ακολουθεί τον σύντροφό της στη θεατρική περιοδεία του με το έργο «Αντιγόνη», ενώ μετά το Ηράκλειο βρίσκεται στο Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ