ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ερρίκος Πετιλόν: Ξεκινάω από το μηδέν τη ζωή μου

0

O Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο πρώην γόης της πασαρέλας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην βοήθεια και… έπαρση που είχε από την εξωτερική του εμφάνιση, τη σχέση με τον γιο του καθώς και την προοπτική μιας επόμενης σχέσης.

Η ομορφιά σού έκανε ζημιά ή ήταν δώρο για σένα;

Δεν μου έκανε ζημιά, αλλά σίγουρα η αναγνωρισιμότητα, η γοητεία, η ομορφιά γενικά σου δίνει μια ώθηση τέτοια που μπορείς να χάσεις τις βάσεις του. Η ομορφιά σού δίνει επιβεβαίωση, ικανοποίηση, νιώθεις άτρωτος, ότι έχεις πέραση. Επαναπαύεσαι σε πράγματα και τρέφεις το εγώ σου με εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό δεν είναι καλό, γιατί χάνεις το κέντρο σου και δεν μπορείς να δεις που βρίσκεσαι. Μπερδεύεσαι, με άλλα λόγια. Υπήρχε μια εποχή που ζούσα για το όνομα μου. Διαφέρει πάρα πολύ αυτό.  

Σύντροφος υπάρχει κοντά σου σήμερα;

Δεν είμαι με κάποια. Ξεκινάω από το μηδέν τη ζωή μου. Επαγγελματικά και γενικά. Συζητώ με έναν φίλο μου να συνεταιριστούμε στην εστίαση. Θεωρώ ότι πρώτα φτιάχνεις το εισόδημα σου και έχεις μια λογική άνεση, όσο γίνεται, κι εφόσον αυτό τακτοποιηθεί, κάνεις και μια σχέση της προκοπής.

Ο γιος σου σε στηρίζει;

Ναι, έχουμε πολύ καλή σχέση. Ο Κάγιος είναι 27 ετών και ζει στην Κόστα Ρίκα. Απασχολείται στον τομέα του αγροτουρισμού, με τη μητέρα του. Έπρεπε να μεγαλώσει για να του εξηγήσω τι συνέβη με εμένα. Η μητέρα του ήταν εξαίρετη, δεν του είπε ποτέ κακιά κουβέντα, αλλά έπρεπε να φτάσει στα 20 για να μάθει τι συνέβη. Τη μητέρα του, γερμανοπολωνικής καταγωγής, τη γνώρισα εδώ στην Ελλάδα όταν ήμουν 30 ετών. Αλλά η δική μου ζωή είναι εδώ.

madata.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ