ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αλέκος Ζαζόπουλος: «Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα, έφυγα πριν πάω στην κακοτοπιά»

0

"Έχω μάθει από παιδί να σέβομαι και για αυτό με σέβονται κιόλας" ξεκαθαρίζει ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην μεγάλη εξωτερική του αλλαγή, τον γάμο του και βεβαίως την μαρκίζα!

Ειδικότερα, ο Αλέκος Ζαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν κοντά στα 130 κιλά και έχασα 40 κιλά. Με τη σύζυγο μου δουλεύαμε μαζί σε ένα μαγαζί, χρόνια πίσω, αλλά ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως κάποια στιγμή θα είμαστε μαζί . Όχι να παντρευτούμε, ούτε σαν ζευγάρι, αλλά ήρθε και έδεσε. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου και δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι μαζί της».

«Ο πατέρας και η μάνα μου δεν ήθελαν να γίνω τραγουδιστής. Ήθελαν να σπουδάσω οτιδήποτε, για να έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου και σπούδασα στη Γεωπονική σχολή. Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ αλλά τώρα φυτεύω καμιά ντομάτα και το παίζω κηπουρός. Ουσιαστικά πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να φύγω από την Πτολεμαϊδα, να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσω να τραγουδάω. Το τραγούδι «Στην υγειά της αχάριστης» με καθιέρωσε στον χώρο και έμαθαν ότι αυτός είναι ο Αλέκος Ζαζόπουλος».

«Καμιά φορά το παίζω χαζός, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Τα ζυγίζω τα πράγματα και ότι μου κάνει το κρατάω ενώ ότι δεν μου κάνει το προσπερνάω» συμπλήρωσε ο Αλέκος Ζαζόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Όποτε πρέπει να είμαστε αριστερά στη μαρκίζα θα είμαι αριστερά, όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά. Έχω μάθει από παιδί να σέβομαι και για αυτό με σέβονται κιόλας. Υπήρχε μια συνεργασία που μου πρότειναν να κάνω και δεν την έκανα γιατί ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ