ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Τράγκας: «Λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι μάλλον μόνος έβαλε την βόμβα»

0

"Ο Γιώργος Τράγκας είχε πλάσει έναν μύθο φοβερό και τρομερό γύρω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του" τονίζει η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη.

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Τράγκας ήταν στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του Alpha. Μεταξύ άλλων, η Ηρώ Καριοφύλλη μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή αναφερόμενη στην βομβιστική απόπειρα που είχε σημειωθεί εναντίον του αείμνηστου δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, η Ηρώ Καριοφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η βομβιστική επίθεση έχει μένει κάτι σαν αστικός μύθος μέχρι και σήμερα. Έχουν περάσει δύο δεκαετίες, έγινε τον Απρίλιο του 1999 και έγινε μύθος αστικός για πολλούς λόγους. Λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε, λόγω του ότι δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και λόγω του ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε πλάσει έναν μύθο φοβερό και τρομερό γύρω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του και αυτή ήταν μια υπόθεση πάρα πολύ σκοτεινή. Θα πρέπει να πω ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία, σχεδόν από την πρώτη στιγμή, λέγαμε ότι μάλλον μόνος την έβαλε την βόμβα».

«Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα αρκουδάκι και δεν υπάρχει άλλη τέτοιου είδους βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Δεν ήταν μικρό αρκουδάκι, αλλά ένας μεγάλος λούτρινος αρκούδος. Δεν ξέρω ποιος έξυπνος πήγε και έβαλε έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν σαν να φώναζε «θέλω να βρείτε την βόμβα» και… την βρήκαν όντως την βόμβα! Την βρήκε ο άνθρωπος που ήταν υπάλληλος στο προσωπικό της ασφάλειας του και είχε πάει η αστυνομία για να την εξουδετερώσει».

«Μετά ο ίδιος, ενώ είχε γίνει κανονικά έρευνα από την αστυνομία και μάλιστα η αντιτρομοκρατική την είχε κάνει, στις εκπομπές τις ραδιοφωνικές και τις τηλεοπτικές είχε μπλέξει για αυτή την υπόθεση κόσμο και ντουνιά» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ