ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έκανα τις λιγότερες ταινίες που έχει κάνει ποτέ ηθοποιός»

0

"Έπρεπε να τυποποιηθείς για να έχεις ρέντα στο σινεμά" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή και τις δυσκολίες που υπήρχαν προκειμένου να ξεχωρίσει κάποιος στον κινηματογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι ένας ηθοποιός που φτάνει στο σημείο να κάνει αυτές τις ταινίες θα πρέπει να αλλάζει από ταινία σε ταινία. Αυτό είναι που με έφαγε κιόλας! Γιατί τον καιρό εκείνο έπρεπε να τυποποιηθείς για να έχεις μια ρέντα στον κινηματογράφο και αν είσαι ο «ψηλός κουτός» που θα πάει ο κόσμος να τον ξαναδεί. Θα πάει να δει τον Βέγγο που τρέχει, το ξέρει ότι τρέχει, θα πάει να δει τον Χατζηχρήστο που θα κάνει το «Αμ πως» και το ξέρει αυτό για αυτό και πάει να το δει. Ένας ηθοποιός ο οποίος κάνει την μία το «Ξύπνα Βασίλη» και κάνει αυτόν τον φανατικό υπάλληλο, από την άλλη πάει και παίζει στο «Καλωσήρθε το δολάριο» και μετά στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»… κλωτσούσε τους θεατές με αυτό τον καιρό εκείνο».

«Έτσι και έκανα τις λιγότερες ταινίες που έχει κάνει ποτέ ηθοποιός στον ελληνικό κινηματογράφο. Περίπου 15. Τον καιρό εκείνο βέβαια αυτές οι ταινίες δεν είχαν τόσο μεγάλο σουξέ ακριβώς για αυτό τον ρόλο! Γιατί έβλεπαν ξαφνικά έναν ηθοποιό να παίζει εδώ άλλο ρόλο και εκεί άλλον ρόλο. Και μέσα στον χαμό που γινόταν με 150 ταινίες τον χρόνο χάνονταν».

«Στην προκειμένη περίπτωση αυτές οι ταινίες δικαιώθηκαν από τότε που βγήκαν στην τηλεόραση. Ειλικρινά το λέω πως χάνονταν μέσα στο χάος των ταινιών του κινηματογράφου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ