ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ερωτόκριτος: Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα

0

Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα. Όταν δεις κάτι ως τραγικό γεγονός και μπεις στο ρόλο του θύματος, έχεις χάσει το παιχνίδι.

Ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος σε συνέντευξή του στο “Love it”, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του παιδιού του.

Δεν είναι τραγικό γεγονός. Είναι ευτύχημα. Όταν το δεις σαν τραγικό, σαν δυστύχημα και μπεις στον ρόλο του θύματος και πούνε 'ωχ ο καημένος ο Ερωτόκριτος και τι έπαθε'. Εκεί έχεις χάσει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή μέσα από τη φυγή της ψυχής του γιου μου έχουμε δημιουργήσει τη σχολή αγάπης. Έχουμε δημιουργήσει τον σύλλογο που βοηθάμε τα παιδάκια με αυτοάνοσα. Κάνουμε αυτογνωσία σε ανθρώπους χωρίς καμία αμοιβή”.

Υπήρξαν στιγμές που λύγισε; "Δεν ήθελα να χωρίσω με την μαμά των παιδιών για να μη ζήσουν τα παιδιά αυτό που έζησα εγώ επειδή ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών από 6 μηνών. Έτσι λοιπόν έχοντας ενοχές δεν έφευγα από έναν γάμο που δεν εξυπηρετούσε. Ένα βράδυ ένιωθα τόση πίεση που ρώτησα τον εαυτό μου 'Ερωτόκριτε θες τα παιδιά σου να έχουν πατέρα ή να μην έχουν γιατί πιθανόν θα ασθενήσει; Έπινα 5-6 ντεπόν και ασπιρίνες την ημέρα και πάλι είχα πονοκεφάλους. Ώσπου κάποια στιγμή το σύστημα σου λέει ώπα πρέπει να αλλάξεις. Την ημέρα που έφυγα από τον γάμο μου έγινε μια μεταμόρφωση” εκμυστηρεύτηκε και συνέχισε: "Η μεταμόρφωση αυτή με ετοίμαζε για την ασθένεια του Μανώλη. Έξι μήνες μετά τον χωρισμό μου παρουσιάστηκε η λευχαιμία στον γιο μου”.

madata.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ