ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα που έχει

0

Το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram.
 
Όπως ανέφερε η γνωστή influencer στα stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πάσχει από γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγο), μετά τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα.

«Ακόμα κι εγώ, που ενδεχομένως θεωρείς πως έχω την τέλεια ζωή και μηδέν προβλήματα... μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες της, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα, στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με mood καταθλιπτικό, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα... Όπως ο τριχοφάγος (γυροειδής αλωπεκία) που παθαίνω τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή», ανέφερε στα βίντεο που ανήρτησε.

 Στη συνέχεια, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες, όπου δείχνει το κεφάλι της και κάποιες τούφες μαλλιών που της έχουν πέσει.

«Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι, σε κανενός άλλου. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο, όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε σας ημέρα, πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Ο καθένας τραβάει τα θέματά του», τόνισε.

Η γυροειδής αλωπεκία (ή τριχοφάγος) είναι μια αυτοάνοση παθολογική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από απώλεια μέρους ή όλων των τριχών της κεφαλής ή και του σώματος.

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ