ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά μου

0

Το newsit.gr παρουσιάζει την συνέντευξη που έδωσε στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις φορές που έφευγε από το σπίτι, άλλαζε αριθμό τηλεφώνου και εξαφανιζόταν για καιρό…

Έφευγα και χανόμουν. Μπορεί να έκαναν να με βρουν και ένα μήνα. Ήμουν για amber alert. Πήγαινα σε φίλους το εξωτερικό. Έκλεινα το κινητό, άλλαζα νούμερα και δεν με έβρισκε κανείς και τίποτα. Αυτό θα ήθελα να το είχα λύσει πιο νωρίς, γιατί το έκανα το 2017 τελευταία φορά.

Έφευγα γιατί έβλεπα πάντα απέξω μια αντιπαράθεση πριν γίνει κι έλεγα θα πω αυτό, θα πει εκείνο δεν θα συμφωνήσουμε πουθενά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητήσουμε, Λάθος πιστεύω τώρα πια, εξομολογήθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όταν με πλήγωνε κάτι πολύ, κουτά πράγματα, απέκλεια φίλους μου για 2-3 χρόνια. Έλεγα με πρόδωσαν, ενώ δεν υπήρχε τίποτα, ήταν όλα στο μυαλό μου, είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και περιέγραψε τι είχε συμβεί ανάμεσα σε αυτόν και την Δανάη Μπάρκα:

Η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει κάτι εν αγνοία της, που δεν έκανε, εγώ θεώρησα ότι δεν είναι σωστό αυτό και από ένα σημείο και μετά σταμάτησε και αυτή να μου μιλάει. Μου έλειψε πάρα πολύ. Την προσέγγισα εγώ.

newsit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ