ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μέλπω Ζαρόκωστα: Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κοντέψαν να μου κόψουν τα πόδια

0

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μέλπως Ζαρόκωστα στο MEGA Καλημέρα για την ζωή της, τη σχέση της με τους μεγάλους πρωταγωνιστές και ο λόγος που δεν της ξαναμίλησε ο πατέρας της.
Η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπώρησε, φτάνοντάς την σε οριακό σημείο.

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κοντέψαν να μου κόψουν τα πόδια», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και για τον ελληνικό κινηματογράφο.

«Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα…ήταν τόσο έξυπνος! Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα», συμπλήρωσε.

«Η Αλίκη ήταν καλό κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη και μου έλεγε «άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια.

Η Αλίκη είχε ταλέντο, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της «φτούρισε», ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη, ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ», τόνισε μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν δυστυχής, αλλά ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου. Έχω φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο. Με τα χρήματα από τις ταινίες είχα αγοράσει 2-3 σπίτια, αλλά περισσότερα χρήματα είχα από τις διασκευές, τα κείμενα», δήλωσε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Όταν έγινα ηθοποιός ο πατέρας μου δεν μου ξαναμίλησε. Έλεγε στην μητέρα μου «πες της αυτής να μου δώσει την σαλατιέρα», αποκάλυψε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ