ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νεκρός 27χρονος κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων

0

Τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη επιχείρηση των αρχών στην περιοχή Καστρί της Βιάννου για 27χρονο άνδρα που έπεσε σε χαράδρα καθώς σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, ο άτυχος άνδρας δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός.

Στο σημείο, από την πρώτη στιγμή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, αλλά και της αστυνομίας, ενώ η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και από εθελοντές .

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 27χρονος είχε πάει στην περιοχή για κυνήγι και, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, γλίστρησε κι έπεσε στην χαράδρα που φέρεται να έχει βάθος μεγαλύτερο των 20 μέτρων.

Όταν εντοπίστηκε, δεν είχε τις αισθήσεις του. Ανασύρθηκε από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας συνοδευόταν στο κυνήγι από τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νεκρός 27χρονος κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ