ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΚΡΗΤΗ

Ανοιχτό την Κυριακή 12 Οκτωβρίου το Φαράγγι της Σαμαριάς

0

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το επικαιροποιημένο προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ που αναφέρει, ότι για αύριο, προβλέπονται βροχοπτώσεις για την περιοχή του Ξυλοσκάλου έως 4 mm και για την περιοχή της Αγίας Ρουμέλης έως 6,5 mm, οι οποίες είναι κάτω των εγκεκριμένων ορίων που έχουν εγκριθεί από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ανακοινώνει ότι, το φαράγγι της Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025 και από τις δύο εισόδους του.

Λόγω και της πρόσφατης αστάθειας του καιρού, παρακαλούνται οι επισκέπτες να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση τους και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας.

Σε περίπτωση επικαιροποιημένης πρόγνωσης από την ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση αύριο στις 06:30 το πρωί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KPRINT Banner
ΚΡΗΤΗ

Ανοιχτό την Κυριακή 12 Οκτωβρίου το Φαράγγι της Σαμαριάς

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ