ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΚΡΗΤΗ

Η "Κρητικοπούλα" Γιαπωνέζα που ζει μόνιμα στο Ηράκλειο

0

Η Τερούμι Κάι από το Τόκυο της Ιαπωνίας ζει μόνιμα στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2015, μετά από ένα ταξίδι της στο νησί, 6 χρόνια νωρίτερα. Πήρε τη μεγάλη απόφαση καθώς λάτρεψε το νησί και τους ανθρώπους της.

Έμαθε να τρώει χοχλιούς και αγαπά πολύ το πιλάφι και τον τρόπο ζωής στο νησί!

Η Τερούμι Κάι κάνει μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας σε Ηρακλειώτες, αλλά παντού στην Ελλάδα και στον κόσμο, μέσω internet. Υπάρχει ενδιαφέρον είπε, από νεαρά παιδιά 15 ετών, μέχρι και άνθρωποι 65 ετών!

Η ίδια δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Action 24 ότι δυσκολεύτηκε να μάθει την ελληνική γλώσσα, αλλά και ...την κρητική διάλεκτο, ωστόσο τα κατάφερε.

Ερωτηθείσα για το πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθει κάποιος ιαπωνικά, είπε ότι μόνο για να μπορεί να συνεννοείται χωρίς να μάθει να γράφει, χρειάζονται περίπου 6 μήνες.

Δείτε τη συνέντευξη

ekriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΡΗΤΗ

Η "Κρητικοπούλα" Γιαπωνέζα που ζει μόνιμα στο Ηράκλειο

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ