ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Εκ του πονηρού τα περί αποκλεισμού των αγροτών της Κρήτης από το Μαξίμου» - Διαψεύδει ανακοινώσεις το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

0

 «Η επιλογή της 15μελούς αντιπροσωπείας έγινε από τους ίδιους τους αγρότες», αναφέρει το υπουργείο

Μετά από σειρά ανακοινώσεων από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμών Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου Ηρακλείου, Σητείας Λασιθίου και Ιεράπετρας Λασιθίου, που δημοσιεύθηκαν και στον τοπικό Τύπο, περί «αποκλεισμού, από την κυβέρνηση, των αγροτών της Κρήτης» από τη σημερινή σύσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού και του συντονιστικού των μπλόκων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι:

-«Η επιλογή της 15μελούς αντιπροσωπείας έγινε από τους ίδιους τους αγρότες που μετέχουν στα μπλόκα σε πανελλαδική σύσκεψη του είχαν στη Σίνδο, την περασμένη Παρασκευή.

-Καμία ανάμιξη στη σύνθεση της 15μελούς αντιπροσωπείας δεν είχε το Μέγαρο Μαξίμου, η προεδρία της Κυβέρνησης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ή οποιοσδήποτε κυβερνητικός φορέας.

-Στη σύσκεψη των αγροτικών φορέων της Κρήτης που έγινε το Σάββατο στο Ηράκλειο, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ,συμφωνήθηκε ομόφωνα η συγκρότηση επιτροπής από εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, βουλευτές και Επιμελητήρια του νησιού, κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης, υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να γίνει άμεσα συνάντηση με τους υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου και Ναυτιλίας Δημήτρη Καιρίδη και Χρήστο Στυλιανίδη».

Στην ανακοίνωση του Υπ.Α.Α.Τ. επισημαίνεται δε, το εξής: «Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη είναι πάντοτε έντονο. Ποτέ δεν το έκρυψε και σε κάθε ευκαιρία το εκδηλώνει με υπερηφάνεια. Με τον ίδιο τρόπο τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, εκδηλώνουν τον σεβασμό τους προς τους αγρότες της Κρήτης, τον μόχθο των οποίων αναγνωρίζουν καθώς και την συμβολή τους στην πρόοδο της εθνικής οικονομίας. Συνεπώς κάθε άλλη ερμηνεία είναι εκ του πονηρού και υπηρετεί φτηνούς αντιπολιτευτικούς σκοπούς».

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ