ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ενημέρωση των βουλευτών από τους Εμπορικούς Συλλόγους Κρήτης για το πρόβλημα των επιτοκίων

0

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και τη συμμετοχή των φορέων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τους Βουλευτές της Κρήτης με θέμα:  «To πρόβλημα των επιτοκίων», την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023  στο Επιμελητήριο Ηρακλείου .

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βουλευτές:

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Ελένη Βατσινά και Κατερίνα Σπυριδάκη. Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκη Λευτέρη εκπροσώπησαν οι συνεργάτες του κ. Φραγκιαδάκης Χαράλαμπος και κ. Ξυλούρης Εμμανουήλ. Επίσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καρκανάκης Βαγγέλης.

Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων:

Επιμελητήριο Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ρεθύμνης, Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Σύνδεσμος Επαγγελματιών

Επισιτισμού & Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου, Ενωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου, Ενωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σκοπός της σύσκεψης αυτής ήταν η άμεση ενημέρωση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μας  και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, για το σοβαρό αυτό θέμα  που «κατατρώει» τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Καταδείξαμε και αναδείξαμε το μεγάλο αυτό θέμα, καταθέτοντας υπόμνημα με κοινές θέσεις  όλων των φορέων και μετά από τις τοποθετήσεις  όλων των Βουλευτών που συμμετείχαν, δεσμεύτηκαν για την προώθηση τους προς την Κυβέρνηση αλλά και για τον προγραμματισμό επίσκεψης μας στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη το ερχόμενο διάστημα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ