ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Υπό έρευνα η θυρίδα αστυνομικού που κατηγορείται για διαφθορά

0

Τα αποτελέσματα από την έρευνα της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος περιμένουν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ, μετά την πληροφορία ότι αστυνομικός που συνελήφθη πριν από μερικές μέρες και κατηγορείται ότι ζητούσε εκβιαστικά 30.000 ευρώ από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο νησί όπου ήταν διοικητής, διατηρεί θυρίδα την οποία οι αξιωματικοί του εσωτερικών υποθέσεων έχουν ανακαλύψει.

Τις επόμενες μέρες ο αστυνομικός αναμένεται να παρουσιαστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ενώ η υπόθεση δεν έχει κλείσει καθώς ερευνώνται και άλλες μαρτυρίες κατοίκων άλλου νησιού στο οποίο υπηρέτησε ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Για να ανοίξει πάντως η θυρίδα θα πρέπει να ασχοληθεί η συγκεκριμένη ανεξάρτητη αρχή και το αποτέλεσμα της να κοινοποιηθεί μετά στους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, ο διοικητής του τμήματος ζητούσε τα χρήματα μέσω ενός άλλου ιδιώτη ο οποίος επίσης συνελήφθη και όταν πια ο κόμπος έφτασε στο χτένι κατήγγειλε τα πάντα στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσημείωσαν 30.000 ευρώ και συνέλαβαν τον αστυνομικό σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία.

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ