ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κ. Μητσοτάκης: Οι καλύτερες μέρες για την Κρήτη μας είναι μπροστά μας

0

Λίγο μετά τις 20.00  έφτασε στο Ηράκλειο για την προγραμματισμένη ανοικτή ομιλία του, στην Πλατεία Αγίου Τίτου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία, απευθύνθηκε στον Ηρακλειώτικο λαό και ζήτησε στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

"Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και τη στήριξη, για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ που πετύχατε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν αδύνατον, να γίνει το Ηράκλειο γαλάζιο" είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Θα ανταποδώσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας" σημείωσε και πρόσθεσε πως "Οι καλύτερες μέρες για την Κρήτη μας είναι μπροστά μας".

"Επιτέλους μπαίνει στις ράγες" είπε αναφερόμενος στον ΒΟΑΚ, τονίζοντας πως  "Η Κρήτη θα αποκτήσει τον δρόμο που της αξίζει". Ειδική αναφορά έκανε στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται.

"Ξέρουμε πως να κυβερνάμε τη χώρα αποτελεσματικά" σημείωσε. "Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε και πάλι τα μανίκια και να δουλέψουμε προς όφελος όλων σας".

"Πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας" κατέληξε και κάλεσε την νεολαία πρώτα να ψηφίσει και μετά να πάει για μπάνιο την 25η  Ιουνίου.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν σύσσωμοι οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων του κόμματος τοπικά, στελέχη της ΝΔ ενώ στο σημείο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση βρίσκεται και ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ και γενικός γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Καραμαλάκης.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ